Tapas

BIENVENIDOS

Tapas er populær og smaksrik fingermat som passer til de fleste anledninger. Konseptet er opprinnelig spansk, men menyene våre har et hint både av Italia og Hellas, i tillegg til mer kjente smaker fra de nordlige trakter.

Nedenunder presenterer vi våre mest populære menyer, men vi skreddersyr gjerne en meny etter dine ønsker. Dersom du bare ønsker fingermat til et møte eller en velkomst, kan vi komme med anbefalinger fra vår meny til dette også.

Dersom tapas bestilles som catering, tilbyr vi 10% avslag på prisen.

 

Tapasmeny 1

kr 345,- pr pors  - minimum 10 pors

kyllingklubber, greske kjøttboller, baconsurrede dadler, saltbakt potet/potetbåter, oliven, serranoskinke med ruccula, tomatsalat med parmesan, melon, manchego , lefserull med fenalår, lefserull med røykalaks, tzaziki, focaccia og aioli.

Tapasmeny 2

kr 379,- pr pors    minimum 10 pors

kyllingklubber, baconsurrede dadler, saltbakte poteter/potetbåter, BBQ spareribs , maiskolber stekt i hvitløksmør, oliven, melon, manchego, serranoskinke med ruccula, spekepølser, tomatsalat med ruccula og parmesan, tzaziki, focaccia og aioli

 

TAPASTALLERKEN

kr 259,-

kyllingklubber, baconsurrede dadler, oliven, serranoskinke, chorizo, salami, tomatsalat med parmesan, manchego , lefsewrap med fenalår og aioli, lefsewrap med røykalaks, melon, focaccia og aioli.

kONTAKT

Toftakerlia 1
9360 Bardu, Norway
+47 7718 5940

Følg oss