Sommer i

indre Troms

Med Setermoen som utgangspunkt

Med Setermoen som utgangspunkt, kan du skape gode minner for store og små. Vi ligger sentralt til i bygda, med butikker, cafeer og severdigheter i umiddelbar nærhet. Kommer dere med bil, kan området by på fine dagsturer som passer alle. Polarpark, Polarbadet, museer, byer, fjord og fjell er noe av det som ligger ca en times kjøretur fra oss. 

Familierom 

Vi har familierom med sengeplass til inntil 5 personer, i tillegg til dobbeltrom med mulighet til ekstraseng.

Familierom må bestilles direkte til oss, enten pr epost eller telefon. Enkeltrom eller dobbeltrom kan bestilles direkte her på vår hjemmeside.


RESTAURANT

I sommer har vi vår restaurant åpen søndag-torsdag mellom 1530-2000 . Se vår meny her.

I tillegg til å ha åpent i våre ordinære åpningstider, er det mulig å forhåndsbestille selskaper, tapas, koldtbord eller catering utenom disse tidene.

Polar park (20 km)

Polar park er verdens nordligste dyrepark, og her kan du oppleve Nordens store rov- og klovdyr. Ulv, moskus, bjørn, elg, gaupe, hjort, rein, jerv og fjellrev er noen av dyrene du kan oppleve i naturlige omgivelser.  I sommer har parken åpent 10-16 alle dager, med gratis guiding klokken 13.

Polarbadet (25 km)

Polarbadet er stedet for lek, trim og velvære. De er et intimt og oversiktlig badeland som er godt egnet for hele familien. De holder til ved E6 på Bardufoss, ca 20 minutter fra Setermoen.

UT PÅ TUR

Setermoen er omkranset av vakker og lett tilgjengelig natur. 

Her kan du ta med familien på topptur, vandre i skogen eller ved Altevatn, eller ta en utfordring opp Stor-Ala.

Besøk ut.no for å se hvilke forslag de har til turer i vårt nærområde.

 
 

LinkER

Hjem
Kontakt oss

KONTAKT

Toftakerlia 1
9360 Bardu - NORWAY
+ 47 7718 5940

FØLG OSS

© Copyright Bardu Hotell på Setermoen