Selskapsmeny

Velkommen til dekket bord

TEKST KOMMER :) 

..MENY OG PRISER ER OPPDATERT 19.01.2020 AV KOKKEN SJØL

Aperitiffmeny

Står framme mens gjestene samles (minimum 6 stk)

Stille  -  kr 119,-

Premium fruktmost(alkoholfri) med kremede oster

Lette bobler  -  kr 69,-

Lysekloster cider (alkoholfri) og frukt

Bobler  -  kr 129,-

Prosecco med ost og spekemat

Champagne  -  kr 179,-

Nicolas Feuillatte Brut med jordbær og mørk sjokolade


 

Forretter

Står framme mens gjestene samles (minimum 6 stk)

Skogsoppsuppe  -  kr 108,-

En kremet og fyldig skogsoppsuppe, toppet med creme fraiche og smørstekt sopp.

fiskesuppe  -  kr 110,-

Husets kremede fiskesuppe med rotgrønnsaker, laks og to typer hvit fisk

Blåskjell  -  kr 139,-

Hvitvinsdampede blåskjell med fløte, hvitløk, chili og persille

Cæsarsalat  -  kr 119,-

Sprø salat vendt i cæsardressing, toppet med krutonger, kylling, pinjekjerner og nykvernet pepper

Asparges  -  kr 129,-

Smørdampede asparges, servert med en frisk hollandaise og spekeskinke

Caprese  -  kr 99,-

Klassisk italiensk salat av tomat og mozzarella, toppet med olivenolje, pepper og basillikum

Melon og spekeskinke  -  kr 99,-

Saftig og søt melon møter salt spekeskinke


 

Hovedretter

Grillet tørrfisk  -  kr 315,-

Tørrfisk av skrei, servert med grønnsaker vendt i sennepsaus, bakte poteter og bacon

lammeskank  -  kr 269,-

Braisert lammeskank servert med rotgrønnsaker, potetstappe og sjysaus med urter og rødvin

ytrefilet av rein  -  kr 395,-

Serveres med smørstekte grønnsaker, sopp, pastinakk- og potetmos og fløtesaus

oksefilet  -  kr 360,-

--  tilbehør følger også med:)  --

svinestek  -  kr 210,-

Serveres med surkål, gulrøtter, poteter og brun saus

ovnsbakt laks  -  kr 198,-

Servert med potetstappe, stekte grønnsaker, hollandaise og sitron


 

Desserter

Karamellpudding -  kr 00,-

Tørrfisk av skrei, servert med grønnsaker vendt i sennepsaus, bakte poteter og bacon

Sjokoladefondant-  kr 00,-

Braisert lammeskank servert med rotgrønnsaker, potetstappe og sjysaus med urter og rødvin

Panna cotta  -  kr 00,-

Serveres med smørstekte grønnsaker, sopp, pastinakk- og potetmos og fløtesaus

Sjokolademousse  -  kr 00,-

Sprø salat vendt i cæsardressing, toppet med krutonger, kylling, pinjekjerner og nykvernet pepper

Skogsbærpai  -  kr 00,-

Serveres med surkål, gulrøtter, poteter og brun saus

Riskrem  -  kr 00,-

Servert med potetstappe, stekte grønnsaker, hollandaise og sitron

SORBET  -  kr 00,-

Servert med potetstappe, stekte grønnsaker, hollandaise og sitron


Mellomretter

Ost -  kr 00,-

3 oster med knekkebrød og noe søtt

noe  -  kr 00,-

Bolinhos av tørrfisk, servert med 

Panna cotta  -  kr 00,-

Serveres med smørstekte grønnsaker, sopp, pastinakk- og potetmos og fløtesaus

Sjokolademousse  -  kr 00,-

Sprø salat vendt i cæsardressing, toppet med krutonger, kylling, pinjekjerner og nykvernet pepper

Betingelser

Alle i selskapet må spise samme meny, men vi forsøker å ta hensyn til de med allergier . Ved allergier vil kjøkkenet tilpasse eller lage egne retter ut fra hva vi har tilgjengelig.
Garnityr og tilbehør til de forskjellige rettene kan variere etter sesong eller tilgang hos våre leverandører. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer på rettene uten forvarseldersom vår tilgang til råvarer ikke samsvarer med de gitte menyene.
Bestilling og endelig antall må være oss i hende senest 10 dager før, grunnet bestillingsfrister hos våre leverandører. Vi forbeholder oss retten til å kreve depositum for hele eller deler av ordresummen før ankomst. Ønskes faktura, skal dette være avtalt på forhånd.

kontakt oss

Toftakerlia 1
N-9360 Bardu
+47 7718 5940

følg oss

© Copyright Bardu Hotell på Setermoen