Julebord 2021

Ledige datoer per 27.11.21:

  • 3. desember 19:00
  • 8. desember 18:00
  • 10. desember 18:30

Disse datoene vil det være mulig å bestille buffet uansett antall, da vi allerede har bestilling inne på det. 

Julebord

Vi er i julestemning fra begynnelsen av november, og ønsker dere hjertelig velkommen til å holde årets julebord her hos oss!

Hotellet er pyntet til jul, og i lobbyen serveres gløgg og pepperkaker til velkomst, mens kokkene legger siste hånd på julematen dere snart skal få servert. På menyen har vi de klassiske rettene; ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, riskrem og karamellpudding, med mer.

Vi har satt sammen noen menyforslag, men vi kan skreddersy akkurat den menyen og pakken dere ønsker. Vi serverer kun julemat på bestilling, og gjør oppmerksom på at vi ikke har levende musikk. Dere er derimot hjertelig velkommen til å selv leie inn band eller annen underholdning.

Om dere har eget lokale, og ønsker å få maten levert, kan vi også tilby catering som dere henter hos oss.

Rull nedover, så finner du vår julemeny.

Buffet

MINIMUM 15 PERS. VELKOMSTGLØGG INKLUDERT DERSOM DERE ER OVER 30 GJESTER.
DERSOM DERE ER OVER 30 PERS, ELLER ØNSKER MENYEN SOM CATERING, GIR VI DERE 10% AVSLAG pÅ PRISEN

julebuffet     kr 549,-

Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og –pølser, eldhusrøkt gardspølse, potet, kålrotstappe, rødkål, svisker og sjy. Riskrem til dessert.

Tillegg for lutefisk på buffeen: kr 60,-
Tillegg for ekstra Dessert: kr 30,-


lUTEFISKBUFFET     kr 419,-

Vår leverandør lager prisvinnende lutefisk, og har hatt pallplassering på smakstester de siste årene.

Av tilbehør kan du velge bacon, ertestuing, mandelpotet, gulrot, hjemmelaget sennepsaus, sirup og revet brunost.

Riskrem til dessert.

Stor julebuffet     kr 749,-

Varmmat som i julebuffeten. I tillegg serveres koldtbord med einerrøkt laks, gravlaks, eggerøre, sylte, lammerull, skinke, spekemat, kalkun, sild, druesalat, rødbetsalat og italiensk salat.

Riskrem og karamellpudding til dessert.


Julelunsj     kr 299,-

Stort koldtbord med nystekte brød, einerrøkt laks, eggerøre, kalkunbryst, gravlaks, sennepsaus, sild, oster, spekemat, frukt, skinke, sylte, lammerull, rødbetsalat, druesalat, potetsalat og italiensk salat.

Tillegg for dessert: kr 30,-

Tallerkenretter

mAKS 20 PERSONER. 

Pinnekjøttallerken    

kr 369,-

Pinnekjøtt, eldhusrøkt gardspølse, kålrotstappe, potet, sjy.


Ribbetallerken    

kr 309,-

Ribbe, sosisser, medisterkake, rødkål, poteter, svisker.

juletallerken    

kr 339,-

Ribbe, pinnekjøtt, sosisser, eldhusrøkt gardspølse, kålrotstappe, rødkål, potet og svisker.


Karamellpudding / Riskrem : kr 79,- / 60,-
Velkomstgløgg u/m alkohol: kr 30,- / kr 50,-
 
Maten serveres i Trollstua om ikke annet er avtalt. Dersom dere ønsker å ha lokalet for dere selv under kvelden, vil leie komme i tillegg. Vi må vite endelig antall minimum 48 timer før ankomst. Vi foretrekker at hele selskapet betales på en regning. Bestiller er ansvarlig for at regningen gjøres opp i sin helhet. Faktura må avtales på forhånd.

kONTAKT

Toftakerlia 1
9360 Bardu, Norway
+47 7718 5940

Følg oss

© Copyright Bardu Hotell på Setermoen