Overnatting

Velkommen til oss!

Vi har i alt 40 rom med totalt 86 sengeplasser, fordelt på 16 dobbeltrom,22 enkel/combirom og 2 familierom. 

Alle våre rom er røykfrie, har private bad (med dusj, wc og hårføner), sittegruppe, skrivebord, 42" tv, og WiFi-tilgang. 

Vi tillater dessverre ikke kjæledyr på våre rom.

Hos oss er frokosten alltid inkludert, og ønsker du en kopp kaffe eller noe annet varmt å drikke på kvelden, spanderer vi selvsagt dette på deg! I tillegg får du gratis WiFi, parkering og tilgang til strykerom(stengt grunnet covid).

Dersom du kommer kjørende i elbil, har vi flere hurtigladere bare noen titalls meter unna, blant annet Tesla supercharger.

Frokost serveres VANLIGVIS i Trollstua restaurant

mandag-fredag -

lørdag-søndag -

På grunn av situasjonen med koronaviruset, har vi dessverre sett oss nødt til å redusere tilbudene våre i en periode. Inntil videre består frokosten av sandwicher, frokostblandinger, yoghurt, juice/melk og varme drikker. Frokosten er selvbetjent, og den finner du i korridoren på morgenen.

Har du allergier, ber vi deg gjerne informere oss ved bestilling, slik at vi kan ta hensyn til dette når vi planlegger frokost.

Idrettspriser Bardu Hotell 03.2019.pdf Idrettspriser Bardu Hotell 03.2019.pdf
Størrelse: 45,968 Kb
Type : pdf

Bedriftsavtaler

Dersom dere bor hos oss ofte eller skal ha lengre opphold, ta kontakt med oss for å høre hvilken avtale vi kan gi dere.

Vær obs på at avtalepriser må bookes direkte til oss via telefon eller e-post for at vi skal kunne tilby avtalepriser. Disse kan ikke bookes via bookingsider på nettet.

KONTAKT

Toftakerlia 1
9360 Bardu, Norway 
+47 7718 5940

FØLG OSS

© Copyright Bardu Hotell på Setermoen