Informasjon

Informasjon til våre gjester 

I forbindelse med utbruddet av Covid-19, er vi alle satt i en spesiell situasjon som vi ikke vet hvor lenge skal vare. Derfor ønsker vi å informere våre gjester om hva vi gjør, og hva dere kan bidra med for å hindre smittespredning.

Har vi åpent?

Ja.

Vi har reduserte åpningstider i resepsjonen og restauranten, men vi vil uansett møte deg, for å sjekke deg inn og gi deg den informasjonen du trenger.

Resepsjonen og restauranten er inntil videre åpen søndag-torsdag 1530-2100, men vi er uansett tilgjengelig på telefon døgnet rundt om det skulle være noe.

Som gjest vil du få en nøkkelode til din nærmeste utgangsdør, som du benytter for å komme deg inn og ut utenom resepsjonens åpningstid.

Frokost

Selv om buffet nå er tillatt, velger vi å fortsette med redusert frokost inntil videre.

Vi lager frokosten klar i et kjøleskap i korridoren, og den består av ferdigsmurte sandwicher, frokostblandinger, yoghurt og kalde/varme drikker. 

DETTE ER Noen av de tiltakene vi har gjort:

  • Håndsprit og informasjon satt fram på strategiske plasser.
  • Hyppigere renhold av kontaktflater.
  • Frokost serveres ikke som buffet.
  • Bord og stoler desinfiseres mellom hver gjest.
  • Oppfordrer gjestene til å holde avstand.
  • Plassert møbler slik at 1-meters regelen overholdes.

Har du en bestilt rom i nærmeste framtid?

Det er normale avbestillingsregler som gjelder. For de fleste vil det bety gratis avbestilling eller endring inntil 24 timer før ankomst.

Dersom du ønsker å avbestille eller endre din reservasjon, send oss en epost til post@barduhotell.no, så vil vi behandle din forespørsel fortløpende

Har du gjort din reservasjon via en tredjepart, som f.eks et reisebyrå, booking.com, hotels.com etc, må du avbestille eller endre din reservasjon via dem.

LinkER

Forside

KONTAKT

Toftakerlia 1, 9360 Bardu
Telefon 7718 5940
post@barduhotell.no


© Copyright Bardu Hotell på Setermoen